Sluiten

Camping De Krakeling in Zeist

Camping De Krakeling in Zeist Camping De Krakeling in Zeist Camping De Krakeling in Zeist
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Krakeling ligt in een prachtig bosrijk gebied vlakbij Zeist op de Utrechtse Heuvelrug ligt ons recreatiepark met een lange gastvrije traditie waar nog rust, ruimte en gezelligheid te vinden is. Een ideale familiecamping met mooie jaar-, seizoen, en toeristische plaatsen met faciliteiten die u van een 4 sterrenpark mag verwachten. De omgeving van de Krakeling nodigt uit tot het maken van wandelingen en fietstochten. U vind er uitgestrekte bossen, heidevelden en landschapsparken in de nabije omgeving. Geen Plek in Nederland waar je zo snel weer in een totaal andere omgeving bent. De Krakeling ligt dichtbij de overgangsgebieden Kromme Rijn en Gelderse Vallei. Historische steden als Utrecht (ca. 12 km) en Amersfoort (ca. 10 km) liggen op fietsafstand.

Camping De Krakeling
Woudenbergseweg 17
3707HW - Zeist
Provincie: Utrecht
Telefoon: 030-6915374

GPS coördinaten: 52.0924 / 5.28266
(52.0924° 5' 32.6'' N    5° 16' 57.6'' O)
Aantal plaatsen: 562  / Toerplaatsen: 347
Open van: 24 maart   tot: 25 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Krakeling

Meningen over Camping De Krakeling

Mening nr: 3087
Datum: 23-01-2011
KlaasS 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We zijn hier in 2010 2 x gweest, met een hemelvaart-pinksterarr. en een weekje in juli. Beide keren goed bevallen, afgezien van het weer, maar daar kan de camping niets aan doen. Sanitair prima verzorgd en goed schoon. Onze indruk is dat deze camping wordt bezocht door de nettere kampeerders. We hebben voor 2011 een seizoensplaats geboekt.
Mening nr: 2819
Datum: 08-08-2010
van Loveren 
®  

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een goed verzorgde camping voor jong en oud, en dat het hele campingseizoen lang. De kinderen vermaken zich prima, er is animatie ik de schoolvakantie, lekker zwemmen in het bosmeertje, voetballen op het voetbalveld en racen op de crossbaan in het bos. De familie van der Grift zorgt er voor dat alles schoon is, netjes onderhouden en dat niemand zich verveeld. De receptie kan u informeren over de diversen mogelijkheden in de omgeving van de camping. Kortom wij vermaken ons prima op deze camping of je nu lekker wilt luieren of lekker actief wilt zijn.
Mening nr: 2095
Datum: 26-07-2009
priscilla prins 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

ik kwam mijn dochter van 9 jaar ophalen die bij een vrienddinnetje had gelogeerd. schoon veel honden geen last van overzichtelijk aardige gevarieerde gasten verzorgd leuk terras jammer geen zwembad op de camping zelf, veel mogelijkheden pannenkoekenhuis bos trimbaan gezellig winkelen in zeist hertenkamp grote speeltuin met mini kermis henschotermeer grandioos zwemparadijs in de natuur gelegen kortom veel mogelijkheden met goed en slecht weer
Mening nr: 1551
Datum: 01-10-2008
Marga 
september - oktober 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Camping de Krakeling ligt in een bosrijke omgeving. Dichtbij Zeist, Driebergen, Maarn en Doorn. De Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Het is een zeer nette camping en is goed onderhouden. Er is vriendelijk personeel. De plaatsen zijn ruim. Sommige plaatsen hebben na regenval geen goede drainage. Je drijft je voortent uit. Er is geen watertappunt en afvoerput op de plaats. Hier voor ga je naar het toiletgebouw. Er zijn meerdere toiletgebouwen op de camping. Degene waar wij gebruik van maakten zag er keurig uit. Soms ook niet, maar dat ligt aan de mensen zelf. Het is toch normaal dat je de wc doortekt na een grote boodschap. Wat wij erg jammer vonden en wat nergens vooraf gemeld stond, is dat er voor warm water en douchen geld betaald moest worden. Warm water 20 eurocent en een douche voor 50 eurocent. Dit loopt toch aardig op met 4 personen. Wat ook opvallend was dat hier veel ouderen kampeerden. En iedereen kent elkaar. Veel honden waar je totaal geen last van had.
Mening nr: 528
Datum: 26-02-2007
Hans 
®  
september - oktober 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

mijn vrouw en ik met de 2 honden hebben een ontzettend leuke vakantie gehad+ proffesioneel geleid met een goede accomodatie+ en honden welkom en nergens hondepoep!!! practige wandelingen direct het bos in en natuurlijk fietsen; een aanrader voor hondenliefhebbers, de goeden!
Mening nr: 216
Datum: 25-06-2006
Googledaddy 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping in de bossen dus lekker om met je honden te wandelen, alleen prijsbeleid is wat ondoorzichtig een wat dure camping voor wat ze te bieden hebben!Jammer dat bij de watertappunten geen afvoerput zit,je wil weleens je koffie of theepot uitspoelen!
Mening nr: 97
Datum: 21-05-2006
Irene 
®  
april - juni 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Eeen hele nette camping, zo netjes zelfs dat ik me er niet helemaal thuis kon voelen. Voor mij mag een camping toch iets meer een "natuurlijke" uitstraling hebben. Niet dat we het niet naar onze zin hadden, want het bos was erg mooi. Het personeel was niet onaardig.