Sluiten

Camping De Koornmolen in Zevenhuizen

De Koornmolen De Koornmolen De Koornmolen
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping de Koornmolen is een rustig en mooi gelegen camping aan de rand van het recreatiegebied De Rottemeren. De camping is niet alleen een familiecamping, maar zeker ook geschikt voor 50-plus. Fietsen, wandelen, (water)sport, natuur, cultuur en shoppen zijn allemaal mogelijkheden. De camping ligt aan de rand van het vriendelijke dorpje Zevenhuizen (Zuid-Holland) en nabij grote steden als Rotterdam, Den Haag en Gouda.

laag - hoog
Camping De Koornmolen
Tweemanspolder 6a
2761ED - Zevenhuizen
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 0180-631654

GPS coördinaten: 52.0084 / 4.56516
(52.0084° 0' 30.2'' N    4° 33' 54.6'' O)
Aantal plaatsen: 249  / Toerplaatsen: 103
Open van: 02 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping De Koornmolen

Meningen over Camping De Koornmolen

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
6
7
Hoogste
6
7
Gemiddeld
6.0
7.0
* over de jaren 2018 en later.
Mening nr: 5516
Datum: 11-09-2020
Irene Nieuwenhuizen 
september - oktober 2020
Senioren
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 7| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 5| Comfort: 6| Omgeving: 7|

Algemene beoordeling

privésanitair

helemaal géén wifi op onze plek

We kozen in september 2020 tijdens de coronaperiode voor deze camping omdat hij in de buurt van een aantal kennissen en familie was die we wilden bezoeken en omdat we hier een plek konden krijgen met privésanitair. Zodoende hoefden we niet in sanitairgebouwtjes moeite doen om corona te ontlopen. De plek was omheind met bijna 2 meter hoge heggen, zodat elke vorm van sociaal contact werd ontnomen, dat zorgde dat je het campinggevoel niet meekreeg...Het personeel bij de ontvangst was erg vriendelijk en toen ik klaagde over het feit dat er op de website wifi aangeboden wordt op de camping, maar dat we op de plaats helemaal niet konden vinden werd er vriendelijk meegedeeld dat dat vervelend was, maar dat kwam door de bomen. Ik vind dat als zij niet in staat zijn om dat naar behoren te bieden, ze ook het ook niet op de website als faciliteit dienen te noemen. Het is jammer en we hebben moesten voor eigen kosten extra MB's aanschaffen bij onze eigen provider. Verder hadden we ons niet gerealiseerd(hier kan de campingeigenaar natuurlijk niks aan doen) dat deze camping op de aanvliegroute van Rotterdam Airport ligt, dus dat er veel en vaak vliegtuigen laag overvliegen. Voor de rust waren we er dus niet.
Mening nr: 90
Datum: 20-05-2006
I. Heijn 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Vorig jaar aan het eind van de zomervakantie een week hier gekampeerd. Het terrein wordt bevolkt door vaste gasten die de sfeer bederven. Zeer luidruchtige jongeren, dronken gasten na een disco-avond en een uit de hand gelopen ruzie wat bijna resulteerde in het omgooien van een caravan op ons veld door een stuk of 10 vaste gasten. Ik heb maar een advies: niet heengaan!!!