Sluiten

Camping De Meerpaal in Zoutelande

De Meerpaal De Meerpaal De Meerpaal
WaterspeeltuinStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping de Meerpaal ligt bij de gezellige familiebadplaats Zoutelande. De ligging is uniek: rondom in het bos en aan de voet van de duinen die toegang geven tot het mooie Zuiderstrand. Door deze zuidelijke ligging is het klimaat aan het strand ook heerlijk in voor- en naseizoen. Wandelpaden over de duinen gaan over in een wandelboulevard die aan de zeezijde van het dorp ligt. Het uitzicht en het vlak onder de kust doorvaren van grote zeeschepen maken van wandelingen of aan strand liggen een ware belevenis. Recreatie en sport mogelijkheden in de directe omgeving: zwemmen in de zee sportvissen vanaf het strand of per boot, midgetgolf, bowlen, tennisen, paardrijden door bos en over strand aan zee en door de duinen.

laag - hoog
Camping De Meerpaal
Werendijkseweg 14
4374NB - Zoutelande
Provincie: Zeeland
Telefoon: 0118-561300

GPS coördinaten: 51.49018 / 3.50784
(51.49018° 29' 24.6'' N    3° 30' 28.2'' O)
Aantal plaatsen: 173  / Toerplaatsen: 97
Open van: 21 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Meerpaal

Meningen over Camping De Meerpaal

Mening nr: 2694
Datum: 04-07-2010
van Gog 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Dit weekend hier 2 nachten gekampeerd. Super nette camping. Het oude gedeelte met 6 amp. zijn wat kleinere plekken, staat ook duidelijk vermeld.Sanitair is echt super in orde, zeer schoon! Het nieuwe gedeelte; prachtige chalets!!!! Met lounge tuinset en grote parasol! Het nieuwe camping gedeelte grotere plekken met prive sanitair. Zag er keurig uit. Is nog erg nieuw dus de beplanting nog niet groot. Het personeel echt heel erg vriendelijk en aardig en zeer behulpzaam! Er werd van alles georganiseerd voor de kinderen. Leuke speeltuin, diertjes, springkussen. Trap veldje , tafeltennis. Keurig hoofdgebouw. Snelle afwerking bij receptie! En natuurlijk gelijk aan het strand. Super lekker weekend gehad!
Mening nr: 2517
Datum: 20-04-2010
Elske 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier zomer 2009 2 weken gestaan met onze eigen caravan. Het was een geweldige vakantie op deze mooie camping. De camping ligt direct aan zee, een mooi, breed strand en heel gezellig. De camping is netjes aangelegd met mooie beplanting en ruime plaatsen. Sanitair is modern en erg schoon. Normaal gesproken gaan wij altijd naar het zuiden van Frankrijk, Spanje of Italie, maar wilden afgelopen jaar dus keer wat anders en dit is ons heel goed bevallen, zo goed dat wij voor 2010 alweer voor deze camping hebben geboekt. Het weer moet natuurlijk wel meezitten, maar de camping ligt in Zoutelande en dit gedeelte van zeeland heeft meestal het mooiste weer. Verder kun je eventueel te voet naar Zoutelande (dik een kilometer lopen) en Zoutelande is heel gezellig. In de omgeving verder ook genoeg te beleven. Onze zoon van 17 jaar oud heeft zich ook goed vermaakt. Kortom, erg leuke en mooie camping.