Sluiten

Camping Mölke in Zuna - Nijverdal

Camping Mölke in Zuna - Nijverdal Camping Mölke in Zuna - Nijverdal Camping Mölke in Zuna - Nijverdal
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Mölke in Zuna ligt aan het kabbelende riviertje de Regge, omgeven door een prachtig landschap en rustieke Twentse boerderijen. Er is een kampeerterrein voor caravans en tenten en er zijn mobilhomes, chalets en Reggehooibergen met privésauna te huur. Er zijn moderne en veelzijdige voorzieningen, zoals een binnenspeeltuin, een verwarmd zwembad, een airtrampoline, kindvriendelijk restaurant en recreatieverhuur. Mölke zorgt het hele jaar door voor een plezierig, ontspannen en onvergetelijk verblijf voor gasten, in een verrassende en natuurlijke omgeving. .

Camping Mölke
Molendijk 107
7466PD - Zuna - Nijverdal
Provincie: Overijssel
E-mail: info@molke.nl
Telefoon: 0548-512743

GPS coördinaten: 52.32587 / 6.51676
(52.32587° 19' 33.1'' N    6° 31' 0.3'' O)
Aantal plaatsen: 274  / Toerplaatsen: 75
Open van: 01 april   tot: 01 november

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Mölke

Meningen over Camping Mölke

Mening nr: 1090
Datum: 24-04-2008
Lenny Groeneweg 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

5 dagen op deze camping geweest in april.Wij zaten in een stacaravan van Vacansoleil.Prachtige nieuwe caravan.Alleen de plek stelde niet veel voor waarop de caravan stond.Een met straatstenen plek voor de caravan,waar net een tuinsetje en je auto op kon,niet écht aantrekkelijk. "s Ochtends de zon,maar 's middags moest je op het weggetje zitten in de zon.Maar misschien is het in hoogzomer beter,wanneer de zon hoger staat.Verder was het een rustige camping,waar zeker zondag alles uitgestorven is,alles dicht behalve het zwembad,ook hoogseizoen,maar dit is wel vantevoren bekend in folders.Omdat wij normaal altijd met eigen caravan gaan,ff op campingterrein gekeken en het daar bijbehorende sanitair.Het waren zeer ruime plaatsen en sommige hadden eigen sanitair.Mooie omgeving,zeker om te fietsen.Sanitair zag er goed uit,was ook verwarmd.Verder zwembad op camping,restaurant,speeltuin,kanoverhuur(direkt aan de Regge)Leuk gecombineerd voetbalveld/basketbalveld,springkussen voor de kleintjes. ps.kan niet invullen dat het het jaar 2008 is,dus staat er 2007,maar is 2008.