Wie was hier al eens een keer?

Wie was hier al eens een keer? (Gesloten voor reacties)

lizette 06.02.2007 09:59
Dit jaar willen wij een weekendje doorbrengen op camping 't Hoge Hof in Groesbeek. Wie is hier al eens geweest en wat waren je ervaringen? Heb je nog tips voor aktiviteiten in de omgeving? Dank je.

Geplaatst door: Corina 06.02.2007 15:17
De camping zelf ken ik niet, maar Groesbeek ligt niet ver van mijn woonplaats. Het bevrijdingsmuseum in Groesbeek is een aanrader! En Nijmegen is een historische stad met veel winkelmogelijkheden. Zeker een bezoek waard is het Valkhofmuseum ( http://www.museumhetvalkhof.nl/ ). Verder kun je nog uitwijken naar Kleef (dld) Daar heb je ook een mooi park waar je kunt wandelen. Maar ook zeker winkelen.
De natuur om Groesbeek (Zevenheuvelenweg ( http://www.smaniotto.net/groesbeek_zevenheuvelenweg.htm ), Berg en Dal (Africamuseum ( http://www.afrikamuseum.nl/ ), Amusementspark Tivoli ( http://www.parktivoli.nl/ ), Pannenkoekenrestaurant de Heksendans (http://www.deheksendans.nl/Template.php?pageID=8 ), Nijmegen (Pannenkoekenhuis de Duivelsberg ( http://www.pannenkoek.nl/ ) met zijn mooie bossen) Wijchen, met zijn kasteel en museum ( http://wijchen.nu/tweestromenland/kasteel.html )
Kortom veel mogelijkheden in de omgeving!