Ruime camping, geen poespas, maar wel met de auto naast de tent.

Ruime camping, geen poespas, maar wel met de auto naast de tent. (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: ® ConradM 21.03.2007 13:12
Hallo,

Zijn er in Nederland ook campings naar amerikaans voorbeeld; dus een ruime camping in bij voorkeur bosrijke omgeving, waar je je auto naast je tent kan parkeren? je een vuurplaats en picknikbank tot je beschikking hebt.

Wij zijn namelijk vorig jaar september naar de USA geweest en daar verschillende malen gecampeerd. Blijkt dat de amerikaanse mannier van kamperen toch degelij kanders te zijn dan de europeche, dan heb ik het nieteens over de Campers, maar gewoon over de tentplekken.

Op de meeste campings heb je dus naast een riante plek voor je tent ook nog een eigen picknik bank en een vuurplaats tot je beschikking, daarnaast mag je je auto gewoon naast je tent parkeren (is wel zo makkelijk als de auto je woonkamer is)
Het beste was dus in de Grand Canyon; een plek van totaal ±100x100 meter waarop 3 tentplekken in het bos waren gesitueerd, een open plek met p.tafel en vuurplaats en een ruime paarkeergelegenheid voor 2 a 3 auto's of een RV en dat voor $18. niet gek toch, geloof dat dat in nederland (of europa) niet gaat lukken maar heeft iemand suggesties voor iets wat daar op lijkt?

wat wij dus niet zoeken is:
-Zwembad
-Gezellige buuren
-Entertainment
-Bingoavonden
-Enz. Enz.

Hoe leuk dat ook voor sommige is, dat is niet ons ding.
Alvast bedankt voor het meedenken.

Geplaatst door: A van Duin 25.04.2007 20:27
100m x 100m voor 3 tenten is het ni ook weer niet, maar misschien is op onze camping "Aux Sources de Lescheret" iets te vinden wat er wat op lijkt. Website www.campingasdl.be

ConradM 29.05.2007 08:24
Ziet er zeker veelbelovend uit, we houden het in gedachten.