camping aan zee, met zwembad, leuk voor 15 en 17 jr

camping aan zee, met zwembad, leuk voor 15 en 17 jr (Gesloten voor reacties)

Christine 12.09.2007 18:41
Wij denken eraan om weer eens in Nederland te blijven. Zoeken een leuke camping op zeer korte afstand van zee met een overdekt zwembad. Hebben 2 zonen van 15 en 17 jaar,zoeken een camping waar 's avonds ook voor hen veel te doen is en waar meerdere jongeren verblijven.
Zelf al wel het een en ander gevonden maar wie weet er nog een leuke camping?

ConradM 13.09.2007 08:10
Waarom zou wil je een zwembad als je aan zee staat ???

Geplaatst door: bibi 13.09.2007 16:26
Wij zijn afgelopen zomer naar hof domburg geweest in Domburg. Leuke camping met iedere avond wat te doen. Van karaoke,thema muziek avonden, bingo,voetbal toernooien enz enz. Er zijn veel jongere van deze leeftijd die daar aan mee doen.
Het strand is 10 minuten lopen en daar is het echt leuk. Palviljoens zijn er en er loopt een wandel/fietspad boven op het duin. dus kan je van de ene naar de andere lopen. In de avond zijn er best veel mensen op het strand. Het dorp zelf vonden wij ook leuk. veel restaurantjes, itiliaans ijssalon en regelmatig wat te doen van avond braderie kermis enz.De winkeltjes zijn ook laat open. dit is ook de camping af en je bent er. Als de kinderen van discotheeken houden dan is er en bus die naar de hooizolder (beroemde disco daar ) rijd. In het dorp zijn ook cafetjes waar de jongeren naar toe gaan. Als je nog vragen heb lees ik het wel.

christine 13.09.2007 17:13
Dank je, waarom een zwembad als je aan zee staat. Omdat het in Nederland is en het weer dan niet altijd strandzeker is en onze jongens bij minder weer zich toch overdag in het zwembad kunnen vermaken.
En Hof Domburg is bekend, echt heel leuk, alleen zijn we daar voor 2 jaren terug al 3 x geweest. Eigenlijk willen we in nederland een keer iets anders.
Dus nog graag reacties !

Geplaatst door: dick 12.10.2007 22:49
http://www.callassande.nl/ in Groote Keeten de kop van noordholland.