waarom nederland???

waarom nederland??? (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: neenk 22.03.2007 08:12
wat flauw weer, om te gaan katten terwijl iemand vraagt "waarom Nederland?".
Ik zou zeggen ieder zijn lol, respecteer dat, als iemand het niet leuk vind in Nederland op vakantie te gaan, dan gaat tie toch ergens anders heen, en als iemand(ikke dus) liever van de toch nog mooie plekken in Nederland, ook best. als iedereen in nederland blijft om te kamperen, zijn er geen campings genoeg, dus laat ze lekker genieten van het verre, toch?

ivonne 22.03.2007 22:00
De topic starter maakte er zelf een waarom niet van. Katten is iets anders dan serieuze echte argumenten aandragen. Nederland is plat, dus bergwandelen kan je hier niet, Nederland is kouder dus de hele dag in zwemkleding kunnen lopen is gokken, omdat het vaker regent moet je een andere tent hebben dan ons bijzettertje, enzovoorts enzovoorts. En als je dan met serieuze argumenten aankomt waarom nederland niet dan gaan anderen katten, schijnbaar zeg ik iets dat ze raakt.

Geplaatst door: hans 23.03.2007 16:42
Waarom niet ???

Toen wij pas begonnen met kamperen (dit jaar 8 seizoenen geleden). Zijn we in NL gebleven. Wehadden net een caravan gekocht en ik wilde niet direct zover rijden en had ook het vermoedemn dat de auto die we hadden te licht was voor de caravan. We verbleven in Zeeland op een van de Roompot campings. Goed weer, dus daar lag het niet aan. Wat ons enorm tegenviel was het gedrag van de NL-ers. Luidruchtig en veel aanwezigheid. In eerste instantie dachten we dat het pech was, dus het jaar erop weer naar Zeeland getrokken. Weer naar een van de Roompot campings. Weer hetzelfde gedrag. Ook later in de Ardeche viel NL-ers aanwezigheid behoorlijk op. Vandaar dat wij altijd opzoek gaan naar campings in het buitenland, met zo weinig mogelijk landgenoten en nooit meer in NL de vakantie doorbrengen of een weekendje kamperen.

Geplaatst door: ivonne 23.03.2007 19:54
Ha, daar moet ik om lachen, dat was nu net iets dat ik er niet in wilde zetten...

afgelopen jaar weken lang door zuid europa gezworven, tot we weer een beetje in de meer toeristische gebieden kwamen, daar kwamen we op een camping met veel nederlanders terecht, dus direct": lawaai, en zeer vreemd gedrag (eigen stoelen breeduit neerzetten en dan auto op onze plek parkeren ed. )

Maar ieder het zijne hoor. Ik misgun jullie geen vakantie in eigen land, twijfel alleen over motieven, zoals gezegd: belgie en duitsland net over de grens verschillen in ieder geval qua natuur en omgeving niet tot nauwelijks van nederland, dus waarom daar dan niet naar toe?


neenk 24.03.2007 10:05
ongacht of je liever in Nederland blijft of juist liever naar het buitenland gaat, maakt het waarschijn verschil welk soort nederlander je op welke camping aantreft. Wij blijven dus gewoon liever in nederloand, maar zoeken dan wel een "rustige" veel al niet te popi camping, maar vooral geen ouwe-lulle-camping. Ja het is lastig zoeken, maar ze bestaan. Wij hebben in de ardeche trouwens ook een stel zeer onbehouwen fransen getroffen, dus het zijn echt niet alleen hollanders die rot kunnen doen.

ivonne 25.03.2007 20:19
En daar heb je helemaal gelijk in, alleen is het onze ervaring dat nederlanders die met meerdere medelanders op een cam[ping staan zich soms erg rot gedrage. Vorig jaar op een franse camping gestaan waar de beheerder hier ook over klaagde: nederlanders die het toilet vervuilden, of groepjes vormden die zich misdroegen . Natuurlijk is dat niet voorbehouden aan de nederlanders, maar schijnbaar is voor een aantla van hen het niet nodig je ook in een vreemde omgeving met fatsoen te gedrage, dat is alleen een heel andere discussie.

Geplaatst door: Debbie 13.12.2007 19:00
Nou, het blijft voor iedereen anders. Want de mensen die van zon houden gaan naar het buitenland en de mensen die liever fietsen de hele dag ofz. die kunnen inderdaad beter hier blijven!

Zelf kan ik gerust de hele dag bij het zwembad/strand liggen met een tijdschift of boek!

Alleen ben je in Nederland (veel) minder zeker op warm weer dan in Spanje ofz.

& Tukker: Gronings en dergelijks is geen taal maar een dialect he!

Groeten,

Debbie

Begin Vorige Volgende Eind 1 2 

Pagina 2 van 2