camping nederland

camping nederland (Gesloten voor reacties)

merie 11.07.2006 12:20
wij zijn op zoek naar een camping in nederland. niet te groot. maar waar de kinderen (2 en 6 jaar) wel lekker kunnen spelen en zwemmen.
kan iemand ons helpen?

Geplaatst door: rvv 12.07.2006 17:30
Een leuke camping is "de Wije werelt"in Otterlo. Wij gaan er al oor de 8e maal naar toe leuk voor kinderen tot een jaar of tien.

PS 13.07.2006 11:57
De sprookjescamping (vechtstreek)is een supercamping voor kinderen in deze leeftijd. Er staan al wat meningen over deze camping hier op de site.

Geplaatst door: sandra 13.07.2006 21:40
helemaal mee eens! Sprookjescamping de vechtstreek..jammer dat die van ons alweer te oud zijn..

Geplaatst door: Erna 14.07.2006 21:45
Mmm..... Sprookjescamping de Vechtstreek, je moet er wel van houden. Voor onze kinderen was het de eerste jaren niks. (Mijn ouders stonden daar en hadden een seizoensplaats). De kinderen van ons zijn zich zo wezenloos geschrokken van Bumpie, overigens een hele lieve beer, dat ze gillend bij vreemden de tent inliepen. (terwijl ze normaal niet zo vrij zijn). Daarna nachtmerries!!! Hoewel Bumpie een hele lieve beer is, vond ik het allemaal te overweldigend. Ze gaan er van uit dat iedereen het leuk vindt, en zo worden de kinderen ook benaderd, maar voor sommigen blijkt dit dus niet zo leuk te zijn. Daar wordt geen rekening mee gehouden, zelfs na vriendelijk verzoek niet. Maar goed waarschijnlijk zijn er niet veel kinderen zo extreem bang voor, hoewel er wel meer kinderen waren die het echt niet leuk vonden. Ik vond alles de laatste jaren op deze camping té geworden, maar dat is mijn persoonlijke mening. Voor velen is het de ideale camping, dus wie weet ook voor jullie?

Geplaatst door: Veer 26.07.2006 01:34
Camping de Vechtstreek is inderdaad een leuke camping maar niet echt "niet te groot" te noemen. Ook wij vonden het allemaal een beetje "te". Je wordt daar echt "geleefd" door het animatieteam en krijgt de kinderen nauwelijks nog de camping af. De (niet te grote) campings die wij met kinderen echt leuk vonden waren: De Steenuil in Oirschot, Vlietland in Leidschendam en Boszicht in Beilen.