Wéér slecht weer in Nederland.

Wéér slecht weer in Nederland. (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Marieke G 12.09.2011 21:11
Bedankt voor de tip. Ik heb alleen het idee dat het misschien wat meer voor wat oudere mensen zijn. Ik ben zelf 49 en vind het natuurlijk niet erg als er oudere zijn, maar een paar rond de leeftijd van 50 is misschien ook wel leuk. Weten jullie toevallig of er ook mensen rond de 50 of jonger dit doen?

lisa 13.09.2011 00:02
Marieke, een brutale vraag maar heb je geen kinderen? In dat geval wille ze misschien wel in de buurt gaan staan met een tent bv. Of goede kennissen,familie,buren zodat je niet helemaal alleen op een camping staat?
Een ander idee is een oproepje te plaatsen waarin je een andere weduwe in dezelfde situatie vraagt om samen te reizen, eventueel wel met eigen caravan.
Er zijn vast meer vrouwen in deze situatie.

Geplaatst door: Marieke G 13.09.2011 23:16
Ja ik heb zeker kinderen, maar die hebben geen zin om met moeders op een camping te zitten hier in Nederland. Mijn jongste zoon (18 jaar) wil overigens nog wel eventueel naar het buitenland mee kamperen, dus wie weet. Verder kamperen mijn ouders nog wel, maar ik zie het niet zitten om met hen te gaan. Verdere familie kamperen soms, maar niet met eigen kampeermiddel en ik vind het lastig om met hen te gaan, aangezien zij natuurlijk gewoon met hun eigen gezin willen gaan.
Ik kijk nog even rond en zie het allemaal wel, ik heb nog de hele winter om er over na te denken.

Geplaatst door: lisa 17.09.2011 22:38
Moeilijk hoor Marieke, maar als je jongste zoon nog wilt zou ik die kans grijpen, zoek een leuke camping waar ook jongeren komen en laat hem desnoods apart met een tent staan of zelfs met een vriend erbij. Dan kampeer je toch alleen maar niet helemaal alleen mocht er iets zijn. Ik vind het sowieso knap dat je het durft. Ik durf al niet te rijden in Frankrijk. Mocht het mij ooit overkomen dan weet ik ook niet of ik nog in Frankrijk zou komen. Misschien als 1 van de kinderen me zou willen brengen en dan in een huisje of zo. Ik kan me goed voorstellen dat het moeilijk is. Succes met je beslissing!!

Geplaatst door: Bianca 16.07.2012 13:55
En dit jaar is het wéér zo. Kortom ga lekker naar het mooie weer! Wij hebben lang gekampeerd in Nederland en stonden altijd op luxe campings, maar we hadden gewoon vaak slecht weer.
Nu gaan wij vaak naar Frankrijk (midden en zuid) en hebben bijna altijd mooi weer en we staan op de meest eenvoudige campings. Je hebt geeneens een luxe camping nodig als er maar water is op de camping of in de buurt, aangezien het mooi weer is. We hadden veel eerder naar Frankrijk moeten gaan, gewoon ook een keer heel iets anders dan Nederland. En als ik dit weer zie ben ik blij dat we aankomende zondag vertrekken naar de Ardeche in Frankrijk.

Geplaatst door: Marleen 16.07.2012 23:51
Het is gewoon te zielig voor woorden dit weer. Ik snap heel goed dat je de auto pakt en naar het zuiden gaat. Wij hoeven niet perse heel mooi weer te hebben (wel droog graag), maar gaan ook gewoon naar Frankrijk of Spanje voor een andere cultuur. Gewoon iets heel anders, lekker slenteren door die franse dorpjes en gewoon een lekkere andere sfeer. Ookal staan we vaak op campings met veel Nederlanders de sfeer in het buitenland is gewoon anders en ook heerlijk om mee te maken. En voor het weer zal ik al helemaal naar het zuiden gaan al zijn wij al tevreden met droog weer en rond de 20-23 graden, alles beter dan regen en nog eens regen.

Geplaatst door: Johan 17.07.2012 14:45
In het zuiden van Frankrijk is het al tijden mooi weer en de vooruitzichten voor de komende 2 weken is prima.
Op veel campings in het depertement Gard is nog volop plaats!
o.a op Camping la Salendrinque waar tot 28 juli ook nog mobil-homes to huur zijn!

http://www.camping-frankrijk.nl/campinginformatie.asp?CampingID=322854

Begin Vorige Volgende Eind 1 2 3 

Pagina 3 van 3