Camping direct aan zee

Camping direct aan zee (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Edith 30.03.2010 13:50
Na jaren Zuid-Frankrijk en Spanje kunnen wij helaas onze vakantie deze zomer wegens omstandigheden niet in één van deze landen vieren. Het zal wel kunnen, maar wij hebben maar een week vakantie. Om een week dan zo'n eind te rijden willen wij niet. Overigens zijn er ook prachtige campings in Nederland en Belgie.
Wij zijn opzoek naar een camping direct aan zee (dat je zo te voet naar het strand kunt) in Nederland of Belgie met goed sanitair. Wij vinden het belangrijk dat er in de buurt voldoende te zien en te doen is, je weet nooit met het weer en wij willen daarom wel zeker zijn dat er in de buurt een mooie stad/plaatsje ligt en dat er het één en ander te zien is. Verder lijkt het ons leuk om een camping te hebben dichtbij een plaatsje, zodat je 's avonds naar een plaatsje kan lopen. Dit is niet noodzakelijk, maar het lijkt ons wel leuk. Een zwembad mag er ook op de camping zijn, maar is ook niet noodzakelijk. Wij willen de week van 7 Augustus tot 14 Augustus gaan met onze eigen caravan en er moet dan dus nog wel iets vrij zijn (of is dat in Nederland en Belgie nooit zo moeilijk?) Wij willen vanaf Utrecht max. 300km rijden.

Geplaatst door: alma 31.03.2010 09:54
hof domburg ligt op loopafstand van zee en van domburg

Geplaatst door: bibi 04.04.2010 14:45
Camping julianahoeve Renesse.
Veel vernieuwd zoals een overdekt zwembad. Gelijk aan strand en op het strand strandtent waar je sávonds ook wat kan drinken na een wandeling. Het dorp renesse goed met de fiets te doen of de gratis touristen bus.

Of camping zeeuwsekust. Ook helemaal nieuw opgezet. Overdekt zwembad en gelijk aan zee. Dicht bij de grevelingen en ook weer Renesse.


Karin 05.04.2010 15:56
Strandcamping Groede tussen Breskens en Cadzand in Zeeuws Vlaanderen. Mooie en schone camping, strand 5 min. lopen (duinen oversteken), leuke en mooie plaatsen als Sluis, Brugge, Gent en Middelburg op rijafstand.

Geplaatst door: Edith 06.04.2010 17:49
Hallo Karin, ons oog is gevallen op strandcamping Groene. Het lijkt ons een erg mooie camping in een leuk gebied/omgeving!
Is er bij het strand ook een barretje of iets dergelijks waar je 's avonds iets kunt drinken of waar je overdag een ijsje kunt halen?
Verder heb ik nog een vraag, wij komen uit de buurt van Doetinchem, hoe kun je het beste rijden. Het lijkt ons het beste om te rijden via Arnhem- Den Bosch- Tilburg- Antwerpen naar de camping toe?


Geplaatst door: Margriet 08.04.2010 16:52
Wij zouden rijden via Arnhem en dan via de A 15 richting Rotterdam laat maar zeggen. Dus niet via Den Bosch- Tilburg.
Je krijgt dan de route: Arnhem- Gorinchem(daar ga je dan richting Breda de A27 op) en dan zo naar Antwerpen en richting deze camping. Fijne route met alleenmaar snelweg.

Irene 09.04.2010 13:18
Het supermarktje in het dorp zelf (Groede) is leuk! Je stapt 40 jaar terug in de tijd. Deze familie runt de zaak al ruim 90 jaar als ik het goed heb.Een en al hartelijkheid.
Cp is mooi, we stonden er een paar jaar terug ook. Veel mogelijkheden in de omgeving.

Geplaatst door: Corina 09.04.2010 15:03
Camping Groede is een mooie camping met grote plaatsen. In de omgeving zijn genoeg dorpjes om naar toe te gaan. Wat wij fijn vonden is dat je op de camping GRATIS een weekkaart kon krijgen voor gratis busvervoer. De buslijn loopt van Breskens langs alle dorpen tot aan Brugge. De bushalte is aan de ingang van de camping. Wij hebben de auto dus veel laten staan. Als je van wokken houd kun je terecht bij de Toverwok in Sluis. www.toversluis.nl

Geplaatst door: Karin 11.04.2010 14:12
Hoi Edith,
Sorry, ik zie nu pas je vraag. Ter plekke van strandcamping Groede, staat op het strand een strandtent, waar je iets kunt drinken, eten of een ijsje halen. Lekker voor 's avonds bij de ondergaande zon om te zitten en naar de langsvarende zeeschepen te kijken die van en naar Vlissingen varen. Ook op de camping en aan de overzijde van de straat (strandweg) voor de duinen kun je lekker zitten voor een drankje en een hapje. Allemaal gezellig en heel betaalbaar. Verder kun je ook naar Groede Podium lopen vanaf de camping, daar is speelgelegenheid voor de kinderen en kun je zelf een terrasje pikken. Er zijn zo legio mogelijkheden op te noemen...

Zelf komen wij vanaf Rosmalen (bij Den Bosch) en rijden via Waalwijk, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Goes, Westerschelde tunnel en van daaruit naar Breskens. Vinden we het prettigst rijden. Veel plezier op Groede.

Geplaatst door: Ronald 12.04.2010 16:55
Wij wonen in de buurt van Arnhem en rijden via de A15 richting Rotterdam. Alleen ga je bij Gorinchem al naar beneden de A27 op en zo richting Brede en Antwerpen. Dit is de snelste route voor ons en dus ook vanuit Doetinchem (Achterhoek).
Wij zijn alleen niet op camping Groede geweest, maar in Cadzand. Cadzand is ook een leuke, gezellige plaats. Dit ligt dichtbij Groede, dus wellicht dat jullie hier ook nog keer heen kunnen.

Geplaatst door: lizette 14.04.2010 16:08
Misschien Kennemerduincamping de Lakens in Bloemendaal aan Zee? Ligt op loopafstand van zee en strand, op fietsafstand van Zandvoort en Haarlem, mooie fietsroutes door de duinen etc.

Geplaatst door: Tineke 19.04.2010 14:38
Wij komen uit de buurt van Arnhem en rijden via de A15 richting Rotterdam en gaan inderdaad bij Gorinchem naar beneden de A27 op, daarna de A59, daarna klein stukje A16 richting het noorden via en bij Moerdijk gaan wij richting Bergen op Zoom. Ideale route en gaat heel snel!

Geplaatst door: Guusje 19.04.2010 14:54
Wij komen ook uit Arnhem en hebben altijd 2 opties (wie wij het beste, fijnst en het snelst rijden!)
1. http://www.google.nl/maps?f=d&hl=nl&daddr=51.52542,3.48253&saddr=roermond&btnG=Routebeschrijving
2.http://www.google.nl/maps?f=d&hl=nl&daddr=51.52542,3.48253&saddr=roermond&btnG=Routebeschrijving.

Het is alleen naar Zoutelande, maar dit rijden wij ook naar Groede en die omgeving (ligt eigenlijk allemaal bijelkaar!).

Geplaatst door: Guusje 19.04.2010 14:58
Er is iets misgegaan zie ik nu. In ieder geval, wij gaan bij Gorinchem ook naar beneden de A27 op en rijden de A27 helemaal af t/m Brede en bij Breda gaan we de A58 op en het laatste stuk is dan hetzelfde als de hierboven genoemde link.

Geplaatst door: Elke 20.04.2010 22:30
Wij willen evt. naar camping Hof Domburg in Domburg. De camping lijkt ons mooi en ligt aan het strand en dichtbij dorpje. Nu is alleen mijn vraag is hier wat te doen voor jongeren? En als jullie evt. foto's hebben van de kampeerplekken zou ik ze ook wel graag willen hebben.
Is de camping niet geschikt voor jongeren (kinderen zijn 14 en 17 jaar oud) welke camping kunnen jullie dan aanraden?
De camping hoeft dus niet persee in Domburg te zijn, maar wel op dit gedeelte van zeeland (mag bijv. in Zoutelande of Vlissingen of iets dergelijks zijn).

christine 15.05.2010 10:44
dag, wij zijn jaren met onze zoons naar Hof Domburg geweest en er zijn best veel jongeren op de camping. Je moet natuurlijk zelf altijd contact leggen, maar het dorp ligt op loopafstand en daar is ook wel wat te doen voor de jeugd. Het is onze zoons in ieder geval altijd heel goed bevallen. gr. Christien