Camping met zwemgelegenheid

Camping met zwemgelegenheid (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: ® Jitty 21.05.2006 17:13
Wie weet er een leuke kleine camping in het noorden van het land waar op loopafstand zwemgelegenheid is voor mens en hond. Verder vinden wij stilte, fiets en wandelroutes langs de camping, goed verzorgd sanitair en speelmogelijkheden belangrijk.

Geplaatst door: ® stee 21.05.2006 19:09
camping tussen de diepen in blokzijl mooie omgeving met zwembad op loopafstand

Geplaatst door: ® M@rj@n 28.05.2006 18:12
Jitty,

Kijk es bij camping Kopaf in Nieuwolda (Groningen). Daar heb ik zojuist mijn ervaringen bijgetypt (een lap!). Misschien is het iets voor jullie. Het voldoet aan bijna alle 'eisen' die je stelt, behalve aan die van de speelmogelijkheden. Tenzij je speelmogelijkheden voor de hond bedoelt. ;-) Bij het genoemde Hondshalstermaar kun je fietsen en wandelen, maar dat kan natuurlijk ook in de verdere omgeving. Er zijn in Groningen mooie fietsroutes. We hadden in 2003 en 2004 een buurman die vanaf camping Kopaf die routes (door de hele provincie!) ging fietsen.
Een prachtig stuk om te wandelen is bijv. langs de kust vanaf de Duitse grens, via de Eems en Dollard naar de Waddenzee. Je loopt dan over de dijk, soms tussen de schapen(keutels) door en komt langs Fiemel en meer of minder interessante plaatsen met geschiedenis. Wij hebben op de camping zeker rust gevonden. Een paar dagen stonden we er zelfs alleen, maar dat was niet in het hoogseizoen. Dat vonden wij heerlijk! Eigenlijk moesten we dus geen reclame voor deze camping maken. ;-)

Geplaatst door: ® alies 31.05.2006 15:39
camping de Papaver in Sellingen.