Kamperen met minder valide en hond

Kamperen met minder valide en hond (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Jos 01.10.2012 21:02
Hoi, Ik ben op zoek naar campings waar goede voorzieningen zijn voor minder-validen ( rolstoel). Bij voorkeur in zeeland ( renesse-haamstede) of in tweede instantie de veluwe. Wat wij net zoeken = camping met goed minder-validen sanitair ( wij reizen met eigen caravan).
-eventueel af en toe aangepaste animatie???. Indien aan zee - rolstoelvriendelijk strand/duinovergang of strandrolstoelen beschikbaar. Voor de veluwe graag bij rolstoelvriendeliijke wandelpaden.en de hond moet welkom zijn!!!
Oh ja...liefst plaatsen met enige privacy....gapende kinderen n vinden we enigszins normaal maar de huidige oudergeneratie vindt het blijkbaar niet meer nodig om hun kinderen hierop te wijzen dat dit niet hoort.

Irene 01.10.2012 21:21

Geplaatst door: Saskia 02.10.2012 08:58
Op de website van Vekabo (www.vekabo.nl) Kan je met uitgebreid zoeken ook selecteren op invalide toilet/douche etc. en op huisdieren. Veel succes.

Geplaatst door: Jos 01.12.2012 20:44
heeft er iemand ervaring met camping zonnedorp in renesse? Wij zijn er enkele weken terug over ggewandeld en dat leek ons wel wat. Aangepast sanitair, goede duinovegangmet strandrolstoel, iemand ervaring met de camping, sfeer?,rust?,.....