Gezocht: verhuur en kampeerplaatsen bij elkaar

Gezocht: verhuur en kampeerplaatsen bij elkaar (Gesloten voor reacties)

Herma 12.01.2013 12:19
Gezocht campings waar verhuur en kampeerplaatsen of op 1 veld of waar verhuur zo dicht mogelijk bij de kampeervelden ligt.
Liefst in een straal van 50 km rond Utrecht. Maar andere suggesties zijn zeker ook welkom.

We willen met een aantal gezinnen uit. Een paar moeten er huren. Het zou leuk zijn als ze zo dicht mogelijk bij de kampeerders zitten.

Geplaatst door: ® PUUR Lage Vuursche 01.02.2013 15:38
Beste Herma,

Misschien is PUUR Lage Vuursche geschikt voor u?
Wij zijn een B&B en Camping, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug.

Onze camping beschikt over enkele velden, waar u dicht bij elkaar kunt staan. Maar ook verhuren wij 1 caravan, chalets en trekkershutten gelegen op de kampeervelden, geschikt voor 4-5 personen. Daarnaast kan ons B&B ook altijd nog een uitkomst bieden voor degene die niet willen of kunnen kamperen.

Mocht u in de buurt zijn, dan bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen!

Vriendelijke Groet, PUUR Lage Vuursche

Maaike 15.02.2013 15:08
Goedemiddag,

Ook http://lemeleresch.nl in Lemele aan de voet van de Lemelerberg heeft hier mogelijkheden voor. Er is keuze uit ingerichte tenten, safaritenten en ook luxe bungalows of trekkershutten. Overal zijn mogelijkheden om bij elkaar te staan. Wel moet ik erbij zeggen dat dit een natuurcamping is. Rust houden is belangrijk en partytenten zijn helaas niet toegestaan. Verder is het goed te weten dat we huisdiervrij zijn.

Herma 21.02.2013 09:12
Dank je wel voor jullie reacties! Inmiddels zijn we voorzien maar reacties blijven welkom want volgend jaar zoeken we weer een andere camping. Bedankt voor het meedenken.

Geplaatst door: Coen 25.02.2013 11:50
Goedemorgen,

De verhuuraccommodaties en kampeerplaatsen staan bij vakantiepark Mölke ook bij elkaar (www.molke.nl). Park inclusief overdekt zwembad, binnenspeeltuin en bowlingbanen. Leuk voor een familieweekend! En betaalbaar!

Groeten uit Zuna (Twente)
Coen

Ellen Zwarts 29.03.2013 11:09
Dag Herma,

op Landal Coldenhove heb je safaritenten op de camping en op Landal Rabbit Hill zijn er stacaravans. Beide campings liggen op de Veluwe. Meer informatie op www.landalcampings.nl. Wellicht wat voor volgend jaar? Groeten, Ellen