Sluiten

Camping Appelscha in Appelscha

Camping Appelscha in Appelscha Camping Appelscha in Appelscha Camping Appelscha in Appelscha
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Appelscha ligt aan de rand van Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Op twee kampeervelden op de camping is in het midden een speeltuin voor de allerkleinsten. Hier kamperen vaak gezinnen met jonge kinderen. Er zijn chalets, lodge-tenten, trekkershutten en 2 groepsaccommodaties voor groepen t/m 72 personen te huur. 

Deze kleinschalige boscamping is een ideale uitvalsbasis om het prachtige Nationaal Park en de dorpen in de omgeving te verkennen. Het Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en biedt volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, nordic-walken en paardrijden.

Camping Appelscha
Oude Willem 3
8426SM - Appelscha
Provincie: Friesland
Telefoon: 0516-431391

GPS coördinaten: 52.89712 / 6.31087
(52.89712° 53' 49.6'' N    6° 18' 39.1'' O)
Aantal plaatsen: 75  / Toerplaatsen: 54
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Appelscha

Meningen over Camping Appelscha

Mening nr: 3892
Datum: 28-05-2012
Fam Kuller 
april - juni 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Afgelopen hemelvaart en pinkster op de boscamping gestaan. Een heerlijke rustige camping met heel vriendelijke beheerder die er alles aan doet om de camping nog beter te maken dan hij al was. Uit gesprekken met vaste kampeerders bleek dat de camping wat in verval geraakt was. Afgelopen winter heeft de nieuwe eigenaar er alles aan gedaan om dit op te knappen, en wij denken dat hij hier heel goed in geslaagd is. De toiletten zagen er prima en goed verzorgd uit en voor ons is dit heel belangrijk. Jammer dat er nog geen verwarming in het toiletblok zit, want het was de eerste week wel erg koud. Maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat dit in de toekomst zal veranderen. Het is ook goed om even te melden dat de mountainbikers onder ons hier een perfecte uitval's basis hebben op de routes van Appelscha en Diever. Wij komen zeker nog een keer terug. M en E