Sluiten

Camping Huttopia De Roos in Beerze-Ommen

Camping Huttopia De Roos in Beerze-Ommen Camping Huttopia De Roos in Beerze-Ommen Camping Huttopia De Roos in Beerze-Ommen
KleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan in accommodatieCampingcard

Camping De Roos is een ecologische natuurcamping waar u nog echt ontspannen kunt kamperen in een harmonieuze sfeer. De camping ligt in een prachtig rivierduinlandschap aan de Overijsselse Vecht waar u in alle rust van uw vakantie kunt genieten. Naast de fraaie ligging is de grote variatie aan zeer ruime, natuurlijk gelegen kampeerplaatsen opvallend; er is letterlijk en figuurlijk ruimte voor de natuur en ruimte voor elkaar.

Op deze camping heerst een rustgevende, harmonieuze sfeer die ontstaat door het bijzondere samenspel tussen het mooie landschap, de evenwichtig ingepaste voorzieningen, de met zorg gekozen activiteiten en niet op de laatste plaats door de gasten. Een speciale gewaarwording, deze niet alledaagse beleving van mens en natuur: laat u ook betoveren!

Camping Huttopia De Roos
Beerzerweg 10
7736PJ - Beerze-Ommen
Provincie: Overijssel
Telefoon: 0523-251234

GPS coördinaten: 52.51042 / 6.51549
(52.51042° 30' 37.5'' N    6° 30' 55.8'' O)
Aantal plaatsen: 290  / Toerplaatsen: 281
Open van: 17 april   tot: 27 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Huttopia De Roos

Meningen over Camping Huttopia De Roos

Mening nr: 2297
Datum: 10-09-2009
Henk 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooie camping, veel verschillende terreintjes. Het sanitair is schoon maar te weinig als de camping vol is. Wel minder fris zijn de grote hoeveelheden ratten die er rondzwerven.
Mening nr: 1420
Datum: 10-08-2008
Gerard 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping, maar een beetje uit zijn krachten gegroeid. Als het vol staat moet je rekenen op wachttijden bij de receptie, waar men het werk niet helemaal lijkt aan te kunnen. Sanitair is goed, maar het douchen is beperkt tot 5 minuten. Wie met kleine kinderen wil douchen moet zich haasten, want na 5 minuten stopt het water.
Mening nr: 1375
Datum: 02-08-2008
Uncle Knobby 
®  

Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Geweldige camping, per jaar kamperen we hier 3 à 4 keer een lang weekend op het natuukampeerterrein, kinderen s'morgens de tent uit, s'avonds pas weer terug, grote plaatsen en... rust (relatief)
Mening nr: 1206
Datum: 05-06-2008
Ankie 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Prachtige camping, geweldige ligging. Wel een eindje van Ommen af (6 km).Je kunt aan de Vecht staan of aan een zijarm daarvan. Allebei mooi. Maar je kunt ook in een duinachtig gebied kamperen. De camping grenst aan een natuurgebied. Overal is heel veel ruimte voor kinderen, kinderen staan centraal, overal zijn speelveldjes waarbij de ouders het zicht hebben op de kroost. Het is er zeker rustig, geen groot vermaak. Er is een winkel met biologische produkten. Als de camping vol is, zou er meer sanitair mogen zijn, hoewel het sanitair goed verdeeld is over verschillende blokkken.
Mening nr: 758
Datum: 01-08-2007
J.Lomulder 
®  
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Dit is de mooiste camping die ik gezien heb in Nederland. Dit is een fantastische camping voor mensen die van de natuur en van rust houden. Geen bar, geen restaurant, geen zwembad, maar lekker zwemmen in de Vecht of in de zijarm van de Vecht die over de camping stroomt. Werkelijk prachtig!