Sluiten

Camping Het Meuleman in De Lutte

Camping Het Meuleman in De Lutte Camping Het Meuleman in De Lutte Camping Het Meuleman in De Lutte
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan in accommodatieCampingcard

Camping Het Meuleman ligt in het prachtige Twentse natuurgebied Het Lutterzand. Een omgeving waar rust en recreatie elkaar ontmoeten. Honderden hectares bos en heidevelden nodigen uit tot lange wandelingen en fietstochten, kanotochten over de Dinkel en de Vechte, of gewoon genieten van uitzicht op de jeneverbesstruiken of zonnen op het strand van onze privé zwemvijver. De camping ontleent zijn naam aan Landgoed het Meuleman. Dit landgoed, eigendom van de Twentse textielfamilie Scholten, bestaat uit meer dan 300 hectares bossen, cultuurgond en heidevelden. Door het landgoed slingert het riviertje De Dinkel. Een groot gedeelte van het landgoed is vrij toegankelijk.

Camping Het Meuleman
Lutterzandweg 16
7587LH - De Lutte
Provincie: Overijssel
Telefoon: 0541-551289

GPS coördinaten: 52.33329 / 7.02945
(52.33329° 19' 59.8'' N    7° 1' 46.0'' O)
Aantal plaatsen: 117  / Toerplaatsen: 111
Open van: 01 april   tot: 23 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Het Meuleman

Meningen over Camping Het Meuleman

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
0
0
Hoogste
0
0
Gemiddeld
0.0
0.0
* over de jaren 2021 en later.
Mening nr: 5665
Datum: 20-05-2022
Mark en Moniek 

(Echt)paar

Algemene beoordeling

Prachtig natuurgebied

De Camping was voor ons echt een omgeving waar rust en recreatie elkaar ontmoeten. Maar

van de rust is weinig van over door het nabij gelegen Florilympha. Geluidsoverlast was voor ons een zeer storende factor. Overdag gejoel van bezoekers van de midgetgolfbaan en natuurlijk de claxonnerende scooterrijders die het restaurant aan doen. Vroeg slapen in het zomerseizoen zit er ook niet meer bij dan zijn er dikwijls bruiloften of partijen met de nodig geluids overlast. Wij kwamen hier altijd graag. Omdat we uit Losser komen en goede contacten bij de gemeente hebben we dit euvel aangekaart zodat er indien nodig maatregelen kunnen worden genomen als destijds bij Erve Beverborg. oa de muziek en de overlast van de bezoekers zodat toekomstige gasten van de camping weer van een rustige nachtrust kunnen genieten.
Mening nr: 192
Datum: 10-06-2006
Irene Nieuwenhuizen 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Weer zijn we op deze camping geweest, een weekje deze keer. Nu werd mijn oordeel van drie jaar geleden bevestigd. de camping is nog steeds super gezellig. Met de pinksterdagen was alles vol en best wel druk, maar niet storend druk. Grappig vond ik de tuinkabouter die op de balie van de receptie staat met een bordje "ik ben hier niet welkom" . Dit maakt duidelijk dat deze camping niet voldoet aan de kaboutercultuur die op vele campings wel aardig heerst. (haha) Dit keer hadden we de fietsen mee, de omgeving is geweldig! De laatste dag was het zo rustig op de camping dat enkele meters achter de caravan een ree liep!
Mening nr: 98
Datum: 21-05-2006
Irene Nieuwenhuizen 
®  
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een lekker ruige camping zonder franje. Het sanitair is echt prima en goed schoon gehouden. De eigenaren zijn erg aardig. De omgeving is prachtig, vooral het riviertje de Dinkel die dwars door het Lutterzand meandert is prachtig! Voor de hond is een speciaal strandje gereserveerd.