Sluiten

Camping Loodsmansduin in Den Hoorn - Texel

Camping Loodsmansduin in Den Hoorn - Texel Camping Loodsmansduin in Den Hoorn - Texel Camping Loodsmansduin in Den Hoorn - Texel
Verwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Loodsmansduin ligt in Nationaal Park Duinen van Texel, aan de minder toeristische kant van het eiland. De camping ligt naast het oude loodsdorpje Den Hoorn. Vanaf Den Hoorn lopen de mooiste (knooppunt)fietsroutes over het eiland. Dit gedeelte van het eiland is de ideale uitvalsbasis als u graag de rust en ruimte opzoekt. Via de paden door de duinen bent u lopend of met de fiets vanaf de camping zo op het strand. Hier kunt u natuurlijk lekker zonnen, wandelen en zandkastelen bouwen. Maar bij de kiosk van Paal 9 zijn ook stoere strandfietsen, surf- en supplanken te huur, voor als u het strand eens anders wilt beleven.

Camping Loodsmansduin
Rommelpot 19
1797RN - Den Hoorn - Texel
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0222-390112

GPS coördinaten: 53.02121 / 4.74051
(53.02121° 1' 16.4'' N    4° 44' 25.8'' O)
Aantal plaatsen: 434  / Toerplaatsen: 243
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Loodsmansduin

Meningen over Camping Loodsmansduin

Mening nr: 4512
Datum: 29-07-2013
Jan vd Berg 
april - juni 2013
Senioren
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 9| Leiding van camping: 10| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Alles

niets

Het voorgaande bericht wil ik hiermee corrigeren. Alle vernieuwingen doen soms pijn maar in het geval van de veranderingen op loodsmansduin Zat ik er helemaal naast!Na de veranderingen zijn we al weer vele malen geweest en HELEMAAL goed! Na Paul eindelijk weer een hele goede bedrijfsleider .Wij zijn dit jaar al weer drie keer geweest!! Tot ziens groet aan iedereen ;Jan vd Berg
Mening nr: 3049
Datum: 13-12-2010
vd Berg 
®  
september - oktober 2009
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

35 jaar ons vakantie doel,buiten andere vakantie doelen, 34 jaar heel erg naar ons zin gehad,echter het laatste jaar ging het ravijn snel afwaards,\. Nu is de camping ten prooi gevallen aan huisjes en (renovatie). Alle lof in de andere reacties betreft het duinterrein waar zo heerlijk gekampeerd kon wordrn.Nou juist dat is er vanaf nu niet meer!!! Dat is vanaf 2011 het naaktkampeerstuk.Wij kampeerders MOGEN voortaan met zicht op 800csaravans op het terrein SALOU. zo wordt het genoemd door tegenstanders. Wij nemen ,na38 keer kamperen op LMD,met weemoed afscheid,en komen nooit meer terug. Stichting en bestuur BEDANKT!!! echt bedankt voor hun inzet en vriendschap;Tieneke Willem en Peter.
Mening nr: 2746
Datum: 17-07-2010
M. Arieke 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Zomer 2009 hier ruim twee weken gestaan. Het tentgedeelte ligt mooi, onze plaats was groot genoeg voor 6 persoons pyramidetent. Het toiletgebouw was oud, vies en te klein voor de hoeveelheid kampeerders. (verderop stonden mooiere gebouwen) De afwasplekken waren aan de buitenkant van het gebouw, boven de afwasbakken zijn de openstaande bovenramen van de toiletten, inclusief bijbehorende geuren en geluiden... De schoonmakers waren erg onvriendelijk. Het zwembadje is prima om even af te koelen. Verder goed dat de auto's niet naast de tent mogen op het tentgedeelte, niet de hele dag auto's die heen en weer rijden. De rest van het terrein is overigens in mijn beleving vreselijk: caravans die hutjemutje staan, nog net een strookje gras voor je op het asfalt zit. Kortom: prachtige tentplaatsen, beroerd sanitair op een verder overvolle camping.
Mening nr: 2090
Datum: 24-07-2009
Edwin 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Indien je van een rustige camping houdt midden in de natuur zit je ideaal We hadden een prachtige plek in een duinpan. Leuk zwewbadje om af te koelen, restaurant is prima Alleen jammer dat er geen kampwinkeltje is (er zijn wel 's morgens broodjes)
Mening nr: 1427
Datum: 11-08-2008
Fons en Nienke van den Berg 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Duincamping net buiten het dorpje Den Hoorn. Met name het tentgedeelte ligt heerlijk en er is keuze genoeg als het gaat om de plekjes. In een dal of op een top. Jammer dat de camping wordt ontsiert door de veel geparkeerde auto's, zeker in zo'n natuurlijke omgeving. Toilet gebouw vlakbij was oud , maar voldeed net, laatste dag alleen koud water. Openlucht zwembadje, restaurant, snackbar, alles is er, maar doet alleen wat oud aan en het geheel kan zeker wat onderhoud gebruiken. Toch een prima camping, zeker als je met je tentje bent.
Mening nr: 1323
Datum: 19-07-2008
fem 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Mooi gelegen camping met mooie tent plaatsen de meeste caravan plaatsen kijk je bij de voor/achter/zij buren op het bord klantvriendelijkheid bij de beheerders is ver te zoeken winkel is van een redelijk groot assortiment verworden tot een bijzaak van de snackbar/restaurant Sanitair:er staan ca 7 oude en 3 nieuwe gebouwen schoonmaken wordt meestal 1x gedaan met de ''brandslang''!! Wat heel jammer is dat de camping vol staat met auto's dat maakt het natuur gevoel minder en voor de kinderen is het ook minder veilig het zwembad wordt pas begin juni gevuld-al is het in mei 30 graden!
Mening nr: 788
Datum: 08-08-2007
familie Stemerdink 
april - juni 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij vinden dit een leuke camping. Ligt prachtig in de duinen. Sanitair is prima (de nieuwe gebouwen). Afstand naar het strand is met de fiets ongeveer 20 minuten. Parkeerplaatsen bij strand voldoende. Winkeltje stelt niet veel voor, maar de broodjes zijn vers. Zwembad is lekker om even af te koelen, erg klein en koud. Gedeelte met vaste staanplaatsen doet rommelig aan. Den Hoorn is niks, maar gelukkig zijn De Koog, Oudeschild en Den Burg op korte (autorij)afstand.