Sluiten

Camping Heino in Heino

Camping Heino in Heino Camping Heino in Heino Camping Heino in Heino
WaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Heino ligt in een bosrijke omgeving, die zich uitstekend leent voor mooie fietstochten door het prachtige coulisselandschap. Salland en omgeving heeft een veelheid aan natuurschoon. Zo ligt op fietsafstand het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug. In dit heuvelachtige gebied vindt u uitgestrekte heidevelden en een prachtige natuur. Mochten u en uw kinderen er ondanks het drukke programma op Camping Heino er toch een dagje op uit willen, dan biedt de omgeving diverse pretparken, zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoor en speelstad Oranje.

Deze camping is overgenomen door Capfun

Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141PX - Heino
Provincie: Overijssel
Telefoon: 0572-391564

GPS coördinaten: 52.438 / 6.2798
(52.438° 26' 16.8'' N    6° 16' 47.3'' O)
Aantal plaatsen: 412  / Toerplaatsen: 220
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Heino

Meningen over Camping Heino

Mening nr: 3548
Datum: 04-09-2011
j.staalsmid 
®  
september - oktober 2011
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Opzich wel een leuke camping maar meer gericht op het hoofdseizoen t/m 31 augustus. Daarna is alles minder, wij kwamen op vrijdag 2 september aan er was op zaterdag 3 september geen ijs meer voor de kinderen er was nog 1 magnum er werd gezegd anders blijven wij met ijs zitten.Het strandje aan de overkant daar was niemand meer en het water zag er ook inderdaad ook niet meer gezond uit. Dan het zwembad opzich wel leuk maar ik heb geen badmeester gezien misschien is die ook maar tot 31 aug ingehuurd maar het meeste waar ik mij aan erger is dat er veels te veel chloor in het zwembad zat er kwamen heel veel kinderen en ouderen hoestend en met tranende ogen naar buiten waar onder ik zelf en mijn mijn kleinzoon is s ávonds bij thuis komst naar de dokterswacht geweest voor een behandeling van het inademen van het chloor Dus vraagd dit wel even de aandacht dacht ik ook al is dit na het hoofdseizoen
Mening nr: 2559
Datum: 10-05-2010
Moob 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Mooie veldjes, maar water krijgen via een sleutel is toch wel heel ouderwets. Ondanks dat er voorzieningen zijn voor minder valide, is het absoluut geen aanrader. Je krijgt 7 minuten om je te douchen en dat is geen pretje. Het invalidetoilet is moeilijk toegankelijk met rolstoel.
Mening nr: 699
Datum: 09-07-2007
Woning 
april - juni 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Deze camping heeft vernieuwde autovrije kampeerveldjes , met mooie ruime plekken . Een overdekt verwarmd zwembad , voor jong en oud. Heeft in het voor en-naseizoen speciale aantrekkelijke arrangementen , zoals voor 50 + ( met o.a inclusief , zwemmen , warme broodjes en een krant ) . Wij hebben er een week gestaan en waren erg tevreden .