Sluiten

Camping De Maarnse Berg in Maarn

Camping De Maarnse Berg in Maarn Camping De Maarnse Berg in Maarn Camping De Maarnse Berg in Maarn
KleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurCampingcard

Camping De Maarnse Berg ligt in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Dit ruim opgezette vakantiecentrum met een groene camping en verschillende karakteristieke bungalows is omgeven door bos en heidevelden. Wanneer u tijdens uw verblijf in alle vroegte uit de veren bent, is de kans groot dat u een nieuwsgierig eekhoorntje of een fiere ree treft. Naast urenlang fietsen, wandelen of gewoon lekker genieten bij uw bungalow of caravan biedt de omgeving vele mogelijkheden. Huize Doorn, het zwerfstenen eiland Maarn, Wijk bij Duurstede of Amersfoort zijn absolute aanraders! Verder zijn ook de Dierentuin Amersfoort en Ouwehands Dierenpark een bezoek meer dan waard.

Camping De Maarnse Berg
Maarnse Berg 1
3951LG - Maarn
Provincie: Utrecht
Telefoon: 0343-441284

GPS coördinaten: 52.0633 / 5.3515
(52.0633° 3' 47.9'' N    5° 21' 5.4'' O)
Aantal plaatsen: 279  / Toerplaatsen: 75
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Maarnse Berg

Meningen over Camping De Maarnse Berg

Mening nr: 3852
Datum: 14-05-2012
van Rijn 
april - juni 2012
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Vergane glorie dat was het eerste wat in ons opkwam toen we eindelijk langs het vol met kuilen en veel te smalle erg lange toegangs pad bij de camping aan kwamen(gelukkig met de caravans geen tegenliggers gehad) Vaste plaatsen met stacaravans erggggg vergaan en ziet er niet uit. passantenveld echter wel netjes.Muntjes voor douchen en warm water niet meer van deze tijd, en tevens door oudere dame bij receptie vergeten te benoemen,zodat eerste avond er niet gedoucht kon worden. Verder zo dicht langs de A12 gelegen,dat het lijkt of we met de caravan op de rijksweg stonden. Nee eenmalig en noooooiiiit meer dus.
Mening nr: 1935
Datum: 07-06-2009
Jan Potze 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Een goed verzorgde camping, met goede voorzieningen op de plaats, watertappunt, stroom en vuilwaterafvoer. Grote ruime plaatsen, die geen nummer aanduiding hebben waardoor het even zoeken is welke plaats is het precies. Sanitair goed maar ietsje aan de verouderde kant, geen toiletpapier (onderde arm, zelf meenemen) en geen fontein in de toiletruimte. Verder ligt het kampeerterrein wat verstopt achte op de groote camping en de A 12 geeft nog al wat geluidsoverlast, maar na enkele dagen is dit voorbij en hoor je het niet meer. Wat meer informatie, hoe kan ik per fiets de omliggende dorpen bereiken Naar Driebergen met de auto de gehel camping over via doorn naar Driebergen met de fiets de achteruitgang (staat jammer genoeg niet aangegeven) nog geen 5 km. Al met al een camping waar het goed toeven is.
Mening nr: 1130
Datum: 12-05-2008
Jeroen 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een prima camping! Vrij groot, meet veel chalets en stacaravans en achterin een aantal kampeervelden. Hele riante plaatsen. Nette douches (met muntjes!) en toiletten. Mini zwembadje, dat nu in het voorjaar nog een beetje koud was, ondanks de vele zonneschijn die we de hele week hebben gehad.. Bij de ingang een kantine, waar je lekker kunt eten en ook frites en snacks kunt afhalen. In Maarn en Doorn voldoende supermarkten in de buurt (Plus, AH en SDB). Mooie, centrale plaats om de Utrechtse Heuvelrug te verkennen: fietsen, wandelen, zwemmen, dierentuinen en speeltuinen heel dichtbij! Ook een dagje winkelen behoort tot de mogelijkheden: Utrecht, Zeist en Amersfoort liggen op een steenworp! Het enige minpunt was de ligging van de camping zelf: Op onze plaats lag je erg dicht bij de A12 en spoorlijn! En dat terwijl we in een beschermd natuurgebied zaten! Grappig contrast. Weliswaar gescheiden door een heuvel, hoorden we de eerste dagen wel wat verkeer langsrazen. Maar eerlijk gezegd went dat ook na een paar dagen.. Al met al een echte aanrader! Zeker met de prijs in ons achterhoofd: 99 euro voor een week (plaats, 6A stroom, waterpunt, caravan met 2 personen) Voor ons kind van 3 betaalden we nog 2,50 per nacht bij. Een week voor 116,50 dus!
Mening nr: 1062
Datum: 01-04-2008
Ingrid 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooie natuurlijke camping. Voor ons als echte fietsliefhebbers een fijn uitgangspunt. Weinig jeugd.Gezellige kantine.