Sluiten

Camping Grensheuvel in Noorbeek

Camping Grensheuvel in Noorbeek Camping Grensheuvel in Noorbeek Camping Grensheuvel in Noorbeek
WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Grensheuvel ligt op een unieke plek aan de zuidzijde van een heuvel in een terrasvormig aangelegde boomgaard met hoogstam fruitbomen en omgeven door hellingbossen. Van hieruit kunt u genieten van boeiende vergezichten over Noorbeek en de Belgische Voerstreek maar ook van de ongekende rust en landelijke schoonheid. Deze camping is het gehele jaar geopend. Het is een camping voor mensen die van rust en natuur weten te genieten. Bij de receptie verstrekken zij u graag informatie over uitstapjes, fiets- en wandelroutes.

Camping Grensheuvel
Voerenstraat 11
6255PB - Noorbeek
Provincie: Limburg
Telefoon: 06-28834123

GPS coördinaten: 50.77273 / 5.80027
(50.77273° 46' 21.8'' N    5° 48' 1.0'' O)
Aantal plaatsen: 120  / Toerplaatsen: 80
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Grensheuvel

Meningen over Camping Grensheuvel

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
9
9
Hoogste
9
9
Gemiddeld
9.0
9.0
* over de jaren 2019 en later.
Mening nr: 5541
Datum: 22-02-2021
Irene B 

(Echt)paar
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Accomodatie/plaats: 7| Comfort: 8| Omgeving: 10|

Algemene beoordeling

uitzicht en wandelmogelijkheden

zachte ondergrond plaatsen (wordt aan gewerkt)

Voor derde keer hier,nu in februari 2021, nu onder ander beheer. Sanitair is geweldig opgeknapt. Fijne douches en toiletten, zonder muntjes en bijzonder heet afwaswater. Bij koude zou het fijn zijn als er ook mogelijkheid is om binnen af te wassen. Ivm aanpassen sanitair was de helft geopend en dat was net voldoende op drukke dagen. Als dadelijk alles weer open is zal dit opgelost zijn. Terassencamping, dus vaak vrij zicht. Plaatsen erg zacht, dus je rijdt vlug sporen en het is na regen of sneeuwval langer modderig. Uitzicht magnifiek. Flinke afdaling / klim naar Noorbeek. Camperplaatsen erg mooi, jammer van dichtslaande schuifdeuren bij toiletbezoek snachts. Geregeld zwaar vlieg verkeer. Eindeloze mogelijkheden om te wandelen. Gelukkig geen animatie of ander vermaak. Camping voor rustzoekers. Bezocht met ACSI-korting. voor 21.40 per nacht all-in. Onbemande camping werkt prima, maar daardoor veel fietsers die ook sanitair bezoeken. Kom graag terug.
Mening nr: 3224
Datum: 11-05-2011
E Blox 
april - juni 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Meer dan tevreden over de gastvrijheid en behulpzaamheid van de campingbeheerder en zijn medewekers. Heerlijk plekje (wat je mag uitkiezen), rustige camping, prachtig uitzicht, goed sanitair,veel actief vermaak in omgeving en prima snackbar op de camping. Zeker voor herhaling vatbaar.
Mening nr: 3017
Datum: 27-10-2010
Irene 
®  
september - oktober 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Eind oktober en nog een aardige bezetting. Gastvrije ontvangst, je zoekt lekker zelf je plek uit. Er zijn diverse kranten te koop, de friettent is open. In het dorp diverse prima eetgelegenheden. Veel uitgestippelde wandelingen, fietsroutes en knooppuntenroutes. Sanitair een klein puntje minder dan vorig jaar. Nog even mooi en lekker warm water om te douchen. Gebouw goed verwarmd. Er wordt niet alle dagen meer gepoetst. Gelukkig een proper publiek, dus het was nog prima. Heel begrijpelijk dat niet alle douches en toiletten meer open zijn, maar daardoor was het iedere morgen even wachten op een vrije douche, terwijl er enkele op slot zitten. Dit jaar geen last van voorbijkomend verkeer. Het uitzicht blijft geweldig en je staat heerlijk op de zuidkant van de heuvel, dus met een beetje zon zit je al heerlijk buiten. Op de dag van vertrek nog lekker op pad geweest, de caravan mochten we aanprikken op een tijdstip dat ons schikte. Dat is nog eens gastvrijheid. Al met al een heerlijke stek, zeker weer voor herhaling vatbaar.
Mening nr: 2362
Datum: 30-10-2009
Irene 
®  
september - oktober 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Sterkste punt van deze camping is het magnifieke uitzicht over de wijde omgeving en het dorpje Noorbeek. 'sMorgens vroeg om 7.15 luidde de kerkklokken en vervolgens zag je de zon opkomen. Bovenaan mooie royale plekken, onderaan wat minder diepte. Zeer net en overdekt sanitair gebouw, heerlijke warme douches zonder muntjes. Wastafels met alleen koud water. Afwaswater, buiten en niet overdekt, was matig warm. Veel plaatsen voorzien van waterpunt en afvoer. Sanitair was een behoorlijke klim/afdaling, afhankelijk van je plek. Snackbar op de camping, tevens verkoop van kranten, nog volop open. Vriendelijk beheer. Veel wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Leuke horeca in het dorp, waarna nog een stevige klim naar de camping wacht. Dichtbij Aken, Luik en Maastricht. Bushaltes voor de deur. Camping is het hele jaar open. Enige echte nadeel vonden wij de bietencampagne die gaande was. Vanaf smorgens goed zes uur tot omstreeks tien uur savonds was er veel vrachtverkeer op de weg boven de camping gelegen, die vaak hard reden. Wellicht hoor je dit op de lager gelegen plaatsen minder. Bezocht in laatste week van oktober en bezoek absoluut voor herhaling vatbaar.
Mening nr: 1858
Datum: 16-05-2009
wim 
april - juni 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Camping is goed geschikt om te wandelen of te fietsen in de mooie heuvels.Sanitair is goed en wordt ook goed onderhouden.De staanplaatsen hebben mooi uitzicht op de voerstreek.