Sluiten

Camping Oude Willem in Oude Willem

Camping Oude Willem in Oude Willem Camping Oude Willem in Oude Willem Camping Oude Willem in Oude Willem
Huisdieren toegestaan

Camping Oude Willem is een klein, sfeervol kampeerterrein. Aan de randen van het veld, langs de brede singel die het kampeerterrein scheidt van het bos, heb je een zee aan ruimte. Het kampeerterrein ligt in het Drents-Friese Wold. Dit op één na grootste aaneengesloten bosgebied van ons land ligt op de grens van Friesland en Drenthe. Een gebied vol variatie, met moeras en stuifzand, met vennetjes en heide, met bolle akkers en bloeiende beekdalen.

Voor fietsers en wandelaars ligt Oude Willem op een ideale plek. Rondom het terrein ligt namelijk meer dan 90 kilometer aan fiets- en wandelpaden. De gezellige dorpjes in de omgeving zijn ideaal om even uit te rusten op een terras.

Camping Oude Willem
Bosweg 8
8439SN - Oude Willem
Provincie: Drenthe
Telefoon: 030-6977749

GPS coördinaten: 52.8876 / 6.31765
(52.8876° 53' 15.4'' N    6° 19' 3.5'' O)
Aantal plaatsen: 20  / Toerplaatsen: 20
Open van: 01 april   tot: 26 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Oude Willem

Meningen over Camping Oude Willem

Mening nr: 4191
Datum: 16-09-2012
Elfriede 
®  
september - oktober 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

oude Willem is een kleine camping van. Staatsbosbeheer . het ineen open terrein in het bos.Het heeft een beperkt aantal stroomaAnsluitingen. Reserveren gaat via Staatsbosbeheer in Utrecht. reserveren, in welk seizoen dan ook, is voor dit terrein zeker aan te raden, wil je niet achter het (stroom)net vissen. De plekken zijn zeer ruim, sanitair is qua capaciteit wat beperkt. in de zomermaanden juli en augustus wordt het door de beheerder schoon gemaakt. Buiten deze periode houden de kampeerder het sanitair schoon. Schoonmaakmiddleen worden ter beschikking gesteld. het gebouw heeft vloerverwarming, wat heel aangenaam is, als het wat kouder is buiten. bovendien droogt alles hiervoor sneller De camping ligt in het natuurparkt het Fries-Drentse Wold, waar een zeer uitgebreid netwerk ligt van fietspaden.