Sluiten

Camping Corfwater in Petten

Corfwater Corfwater Corfwater
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerPrive sanitairCampingcard

Camping Corfwater ligt verscholen tussen de Pettemer Duinen en de Hondsbossche Zeewering. De zee en het strand op amper 100 meter, omgeven door bossen en duinen met daarachter het mooiste bloembollengebied van Nederland, geven het karakter van de camping weer. Spelen met de golven of liever luieren op het strand, genieten van een ondergaande zon, of kijken naar de meeuwen op zoek naar voedsel, zorgen dat u de sleur van alle dag snel vergeet. Kilometers lange fietspaden tussen de bloembollen, over de Hondsbossche Zeewering, door de duinen, of langs het natuurgebied “Het Zwanenwater“ nodigen uit om uw longen te vullen met de frisse lucht.

laag - hoog
Camping Corfwater
Strandweg 3
1755LA - Petten
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0226-381981

GPS coördinaten: 52.77024 / 4.65885
(52.77024° 46' 12.9'' N    4° 39' 31.9'' O)
Aantal plaatsen: 310  / Toerplaatsen: 260
Open van: 15 maart   tot: 27 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Corfwater

Meningen over Camping Corfwater

Mening nr: 3215
Datum: 10-05-2011
Miep Kniep 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Heerlijke camping zonder veel poespas, maar met een prachtig schoon sanitair. De velden liggen in "terrassen". De bovenste plekken liggen meer in de wind en hebben leuk uitzicht over de camping zelf en het plaatsje Petten. Er zijn ook voldoende plekken die meer beschutting hebben. Verder zijn er een aantal kleinere speeltuinen en een overdekte ruimte waar de kinderen zich prima vermaakt hebben. De douches geven gratis 5 minuten warm water en gaan daarna in pauzestand, zodat je plaats kunt maken voor de volgende. Een prima systeem, waardoor je niet hoeft te wachten voor de douches, zelfs al is de camping bijna vol. Voor het afwaswater moet je wel 20 cent betalen, maar daarvoor krijg je dan ook 10 liter van 80 graden. Er is geen campingwinkel, maar de mogelijkheid voor het bestellen van broodjes en het halen van een ijsje is er wel. De campingwinkel mis je niet, omdat je binnen een minuut of 5 wandelt naar de Spar in Petten. Vriendelijke eigenaren en een rustig en gemoedelijk publiek.
Mening nr: 1142
Datum: 14-05-2008
tukker 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Rond het Pinksterweekeinde hebben we 5 dagen op deze camping gestaan. Vanaf de camping ben je zo op het strand van Petten en als je de fiets pakt ben je ook in korte tijd bij de andere strandopgangen. De stranden waren ondanks het warme weer niet overvol, geen hutje mutje. Sanitair was echt perfect voor elkaar en de ontvangst op de camping bijzonder hartelijk. Ruime plaatsen. In Petten kun je bij de pas verbouwde Spar winkel terecht voor je boodschappen en deze is op 5 minuten lopen van de camping. Is ook in de (drukke) weekeinden geopend. Op de camping gelukkig geen last van radio`s, hondengeblaf of andere storende zaken. Alleen het gezellige "rumoer" van spelende kinderen.