Sluiten

Camping De Lucht in Renswoude

Camping De Lucht in Renswoude Camping De Lucht in Renswoude Camping De Lucht in Renswoude
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Lucht ligt tussen de bossen en weilanden aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en aan de andere kant ligt de Veluwe. U kunt bij ons kamperen, chalets/stacaravans huren en gebruik maken van een eigen stacaravan op huurplaatsen. Op onze gezellige familiecamping vindt u onder meer een speeltuin, manege, dierenwei en een binnen/buiten zwembad. Een verblijf op Allurepark de Lucht is bovendien bijzonder interessant door de fantastische ligging ten opzichte van de fraaie omgeving en de veelheid aan attracties in de directe omgeving. Op het het park kunt u zich ook goed vermaken. De volgende faciliteiten zijn voor u beschikbaar:een speeltuin, airtrampolie, tennisbaan, fitnesstoestellen, visvijver, manege, dierenwei en een binnen/buiten zwembad.

Camping De Lucht
Barneveldsestraat 49
3927CB - Renswoude
Provincie: Utrecht
Telefoon: 0342-412877

GPS coördinaten: 52.10131 / 5.53531
(52.10131° 6' 4.7'' N    5° 32' 7.1'' O)
Aantal plaatsen: 427  / Toerplaatsen: 90
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Lucht

Meningen over Camping De Lucht

Mening nr: 209
Datum: 15-06-2006
fam. Vollebregt 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Afgelopen weekend 9 t/m 11 juni op deze camping geweest. Ruime toeristische velden met speeltoestel in het midden. Gelukkig hier en daar schaduw te vinden want het was erg warm. Zwembad klein maar kan overdekt worden, jammer geen plek om lekker te liggen, alleen op de stenen. Leuk kinderboerderijtje voor de kleintjes. Bescheiden animatie in voorseizoen (kaarten en bingo en voetbal kijken). Tegenvaller in het voorseizoen was dat de snackbar om klokslag 6 uur dichtging. Zeker met die warmte eet je laat. Voor de rest, prima sanitair, denk wel even aan de douchemuntjes!! Heet water bij de afwas. Alleen twijfel of er voldoende douches zijn voor de 4 toeristische velden als deze volstaan. Slechts 2 voor de mannen en 2 voor de vrouwen. Van de stacaravans heb je idd weinig last.
Mening nr: 204
Datum: 14-06-2006
Brenda 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Schoon sanitair. Binnen, dus geen last van tocht onder het hokje bij koud weer. Heet water, zowel douche (instelbaar) en afwasplaats. Jammer dat de broodjes op waren zondagochtend.
Mening nr: 201
Datum: 13-06-2006
vd Velden 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Afgelopen weekend voor de 2e keer een weekend doorgebracht op deze camping. Wederom zeer goed bevallen. Prachtig nieuw sanitair bij de toeristische velden met grote plaatsen, een zwembad met open schuifbaar dak/wanden, speeltuin, kinderboerderij. Zeer centraal gelegen. Veel medewerking gekregen van de leiding van de camping bij de organisatie van dit kampeerweekend (met een groep kampeerders). Camping heeft een groot stacaravangehalte, maar daar merk je op de toeristische velden niks van.