Sluiten

Camping BoerenGroen in Rutten

Camping BoerenGroen in Rutten Camping BoerenGroen in Rutten Camping BoerenGroen in Rutten
Huisdieren toegestaanSVR camping

Camping Boerengroen is landelijk gelegen op een steenworp afstand van de gezellige watersportplaats Lemmer, dat u gemakkelijk kunt bereiken per fiets. Naast de camping is een akkerbouwbedrijf waar ze in het seizoen vooral druk mee zijn op het land. 

Er is in de omgeving genoeg te doen. Lemmer is een gezellige en mooie watersportplaats met zijn haven en winkeltjes, restaurants en vele terrassen waar u heerlijk kunt wandelen. Het hele seizoen is er volop vertier. Ook heeft het een groot kindvriendelijk strand dat gelegen is aan het IJsselmeer. Het water is zoet en blijft lang ondiep. Ook met de auto kunt u prima naar Lemmer toe gaan want er zijn volop gratis parkeerplaatsen. 
 
Wanneer u de andere kant op gaat komt u het prachtige bos bij Kuinre tegen met vele wandelroutes waaronder een zandsculpturenroute en een Kabouterpad. Op nog geen 14 km afstand ligt Wellerwaard. Dit is een recreatie- en natuurgebied waar u ook naar het strand kunt. Ook dit strand met meer is kindvriendelijk en kunt u een heerlijke dag genieten met diverse voorzieningen bij de hand. 
Camping BoerenGroen
Ruttensepad 14
8313PN - Rutten
Provincie: Flevoland
Telefoon: 06-43045036

GPS coördinaten: 52.81514 / 5.66706
(52.81514° 48' 54.5'' N    5° 40' 1.4'' O)
Aantal plaatsen: 7  / Toerplaatsen: 7
Open van: 15 april   tot: 04 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping BoerenGroen