Sluiten

Camping Blaauw in Sint Nicolaasga

Camping Blaauw in Sint Nicolaasga Camping Blaauw in Sint Nicolaasga Camping Blaauw in Sint Nicolaasga
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Blaauw ligt op het prachtige landgoed Eysinga State in het Friese Sint Nicolaasga, te midden van water, weidevelden en bos. Er zijn kampeerplaatsen rondom de boerderij en op een natuurkampeerterrein midden in de bossen. Dit kampeerterrein ligt wat verder weg van de rest van de camping. Genieten van ware rust en ruimte dus! Op het terrein is een toiletgebouw aanwezig. Er zijn ook safaritenten en trekkershutten te huur.

Vanaf de camping vaart u rechtstreeks naar de nabijgelegen Langweerderwielen en de andere grote meren, zoals het Sneekermeer. Op de camping zijn sloepen, kayaks en funyaks te huur. Ook zijn er mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Camping Blaauw
Langwarderdyk 4
8521NE - Sint Nicolaasga
Provincie: Friesland
Telefoon: 0513-431361

GPS coördinaten: 52.93902 / 5.7498
(52.93902° 56' 20.5'' N    5° 44' 59.3'' O)
Aantal plaatsen: 335  / Toerplaatsen: 150
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Blaauw

Meningen over Camping Blaauw

Mening nr: 195
Datum: 12-06-2006
chris 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Nog even een nabericht. inmiddels is het restaurant \ kantine open en de eigenaar doet zijn uiterste best om het picobello voor elkaar te krijgen, wat hem ook lukt. Lekkere verse broodjes in de ochtend, laatste krantje, redelijke prijzen, wk kijken op groot scherm. een dikke 10 hoor.
Mening nr: 146
Datum: 29-05-2006
chris 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Een rustige, mooie camping met ruime plekken. Klein speeltuintje en dierenveldje voor de kinderen mooie uitvalsbasis voor watersportliefhebbers en fietsers. Wel veel vaste bewoners maar er zijn ook plekken voor mensen die daar niets mee te maken willen hebben. Het sanitair is erg goed geventileerd wat met mindere warme dagen wel eens erg koud kan zijn. Douches zijn goed heet en goede straal maar werken maar 4 minuten, dus met lange haren(zoals ik heb) is haren wassen niet te doen onder de douche. Na 2 minuten wachten kun je weer verder. sanitair is schoon. er heerst een gemoedelijke sfeer. Winkels zijn niet binnen loopafstand, ook een bakker niet, maar wel goed te doen met fiets of auto. Op de camping zelf is niks te koop dus ook voor vers brood zul je op pad moeten, jammer. Restaurant is op dit moment gesloten(hemelvaart-pinksteren) ook jammer.