Sluiten

Camping Brugse Heide in Valkenswaard

Camping Brugse Heide in Valkenswaard Camping Brugse Heide in Valkenswaard Camping Brugse Heide in Valkenswaard
BuitenzwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Brugse Heide is een prachtig park, gelegen tussen de natuurreservaten ‘het Leenderbos en ‘Malpie’. Hier ervaart u een werkelijk verrassend vakantiegevoel. Als u voor het eerst dit recreatiepark op rijdt, bent u zeker weten verbaasd over de schoonheid van de Nederlandse natuur en de mooie ligging van Recreatiepark Brugse Heide. Recreatiepark Brugse Heide ligt te midden van het groen, even ten zuiden van het rijke Valkenswaard. Wie de drukte wil ontvluchten vindt in Natuurreservaat Het Leenderbos alle ruimte voor een verfrissende wandeling, kano- of fietstocht. De keuze uit een scala aan wandel- en fietsroutes is overigens adembenemend.

Op ongeveer 30 minuten rijafstand ligt Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer. Gasten van Brugse Heide hebben gratis toegang tot de grote overdekte centrumvoorziening op dit park. Het is heerlijk vertoeven in deze unieke tropische centrumvoorziening.

Camping Brugse Heide
Maastrichterweg 183
5556VB - Valkenswaard
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 0493-326977
0900-9677

GPS coördinaten: 51.3288 / 5.4629
(51.3288° 19' 43.7'' N    5° 27' 46.4'' O)
Aantal plaatsen: 181  / Toerplaatsen: 75
Open van: 01 april   tot: 14 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Brugse Heide

Meningen over Camping Brugse Heide

Mening nr: 4069
Datum: 03-08-2012
Diana 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Nooit meer vooral als je v.a veiling komt word er onder personeel gezegd dat mensen van de veiling alles kapot maken wat niet terecht is .vaak geen water in douche of je verbrand je er onder.de camping zelf is niks voor kinderen boven de 9jaar is weinig toedoen .ze zijn erg streng voor kinderen er is geen openbaarvervoer om even naar Valkenswaard toegaan of na een overdektzwembad .het enige wat er goed was is dat het sanitair er echt schoon was
Mening nr: 2612
Datum: 26-05-2010
maudio 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

ik vind het een slechte camping omdat het erg rustig is . Ook bijna geen mensen op de camping. Omdat ik voorsezioensplaats heb. Verder zijn sommige campingplekken geen mooie grasvelden. Over wc en douche, deze vind ik tegels oud en vooral met douchen krijg je erg weinig water. Dat moet ik wel zegen .Geen vriendelijke eigenaar van de camping. Ik kom er nooit meer terug.
Mening nr: 302
Datum: 20-08-2006
Martin 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Zeer goed verzorgde camping. Sanitair wordt heel goed bijgehouden en is dan ook op ieder moment van de dag zuiver. Toiletten voorzien van toiletbrilreinigingsmiddel. Beheerders van de camping zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Naleven van de campingregels staat hier gelukkig hoog in het vaandel, wat tengoede komt aan het kampeerplezier. Prijs / kwaliteit verhouding mijn inziens prima. Wij hebben hier nu een naseizoen en een voorseizoen gestaan en komen ook dit jaar weer terug voor een naseizoen, dit is ons zeer goed bevallen. Camping is mooi gelegen voor uitstapjes, fietsen en wandelen. Ruime plaatsen.